We stand app-teamet!

Som en del av We Stand App-teamet fungerar du som en blandning av ambassadör/volontär, alltså på olika sätt stöttar och inspirerar andra, sprider appen, står upp mot näthat och helt enkelt hjälper till att skapa ett schysstare klimat på nätet! Och du väljer själv på vilket sätt du vill bidra och vad du vill ha för roll i teamet.

Team-träffar

Vi i teamet träffas någon gång i månaden på team-träffar, där du medverkar på de tillfällena du kan. På träffarna kommer vi bland annat prata om saker som är aktuellt på sociala medier, diskutera appen, marknadsföring och man kan även hjälpa till att svara på frågor som kommit in till oss. Vi bjuder dessutom alltid på fika!

Har du några frågor?

Mejla oss på info@westandapp.se

Vill du Vara med i teamet?

Är du mellan 13-25, bor i Kalmar län och vill engagera dig, stötta andra i din egen ålder och helt enkelt vara en schysst kompis på nätet? Gå med i vårt team genom att fylla i formuläret!

  • Här kan du (om du vill) berätta lite kort om dig själv och varför du vill gå med i Teamet.
Instagram: @namnieks Instagram: @namnieks


Elin Namnieks startade sin karriär som en typisk singer/songwriter och blev 2015 upptäckt av två producenter i Los Angeles som hon senare släppte sin EP 'All I Wanted to Say' med. Genom åren har hon gjort hundratals gig världen runt och nu utvecklat sitt sound mot mer elektroniska pop-produktioner. Den 26 januari 2018 släppte hon en helt ny singel 'Got No Time' och har tillsammans med Mollie Minott podcasten Flickorna från Småland där de bland annat pratar om sitt ambassadörskap för We Stand App. Hemsida: elinnamnieks.com

Instagram: @mollieminott Instagram: @mollieminott

Mollie Minott, f.d Mollie Lindén tävlade år 2014 i tv-programmet Idol där hon tog sig hela vägen till final i Globen. Året efter Idol medverkade hon i Sveriges största turné ”Diggiloo” och syntes en hel del i svensk TV. Hon blev på gränsen till folkkär. I början av 2016 tog Mollie ett stort break från scenen och offentligheten, investerade i en egen studio och började skriva musik. Ett lyckat drag. Idag har hon ett stort nätverk av team som hon skriver och producerar musik med.

Efter att hennes första singel ”Mama” som släpptes i juni 2017 blev hon bjuden till New York och Mondo Festival, besökte studios, nätverkade och träffade låtskrivare. Till våren 2018 släpper hon ny popmusik med ett souligt sound och är även aktuell med podden Flickorna från Småland tillsammans med Elin Namnieks.

Instagram: @vagavalja Instagram: @vagavalja

Alexandra Durne är initiativtagare till Våga Välja, en rörelse som arbetar för att bryta tabu och tystnad kring sexuella övergrepp. Alexandra blev utsatt av en manlig släkting redan som femåring men vågade inte berätta om händelserna förrän hon var 23 år. Med sitt arbete vill hon nu att fler ska våga välja att berätta istället för att hålla förövarnas hemligheter. Genom Våga Välja håller Alexandra föreläsningar för ungdomar och vuxna och hon driver en blogg där hon berättar om sina erfarenheter. Hon är dessutom en av arrangörerna och ett ansikte utåt för Kalmars första jämställdhetsfestival; Queens of Kalmar. 
Hemsida: www.vagavalja.nu