tävling - we stand app award 2020

Du vet den där personen, föreningen eller organisationen som alltid sprider pepp och kärlek och står upp mot hat och hot? Ja, helt enkelt bidrar till en snällare värld. Det är dags för dem att bli uppmärksammade - för ett schysstare internet!

Måndagen den 6 april drar vi igång en tävling där DU kan nominera någon eller några som du tycker ska bli uppmärksammade!

Tävlingen i samarbete med Länsförsäkringar Kalmar län och Ica Maxi Kalmar.

vem ska jag nominera?

Nominera en person, en förening eller organisation i Kalmar län som du tycker bidrar till ett snällare internet. Det kan vara någon som exempelvis: 
- sprider pepp och glädje
- står upp mot hat och hot
- stöttar personer omkring sig

Personen du nominerar måste vara över 13 år och bo i Kalmar län. Föreningen/organisationen du nominerar måste vara placerad i Kalmar län.
 

Hur nominerar jag?

Enkelt! Bara fyll i formuläret här nere, eller skicka ett DM till oss på instagram, du hittar oss på @westandapp

nominera här.

  • Privatperson: skriv för och efternamn.
    Förening/organisation: skriv namnet.
  • Skriv en kort nominering här!
  • Telefonnummer, mejladdress eller användarnamn på instagram.
    Du väljer!
  • E-post, telefonnummer eller instagram.

när utses en vinnare?

Måndag varje vecka kommer vi att lyfta fram en nominerad som finalist. Efter 8 veckor väljs sedan en av finalisterna ut av en jury som blir kampanjens vinnare.
Slutgiltig vinnare presenteras på våra sociala kanaler den 8 juni 2020!

Vinnaren kommer att bli informerad personligen via e-post/telefon eller Instagram. Vinnaren kommer att med för- och efternamn publiceras på We Stand App's och Länsförsäkringar Kalmar läns webbplats samt sociala kanaler.

Priser.

Slutgiltiga vinnaren vinner ett stipendium på 2000 kronor, ett diplom och en välfylld kasse från Ica Maxi Kalmar. De 8 finalisterna som vi lyfter varje vecka vinner en goodiebag med saker från We Stand App och Ica Maxi Kalmar. I samband med utnämnandet av varje finalist skänker vi även 1000 kr till BRIS.

Priserna kan skickas inom Kalmar län. 

Kontaktuppgifter.

We Stand App:
Andrea Gillman
andrea@kumulus.se
070 992 93 94

Länsförsäkringar Kalmar län:
Emma Jonasson
emma.jonasson@LFkalmar.se
0480-693 22

Om tävlingen: En jury bestående av Matilda Tonentschuk (Projektledare, We Stand App), 3 representanter från We Stand App-teamet, samt Emma Jonasson (Länsförsäkringar Kalmar län) kommer ta fram de 8 finalisterna och den slutgiltiga vinnaren! We Stand App's personal och deras anhöriga kan inte vinna! 

De uppgifter som kommer in i samband med nomineringarna kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen och inte i annat syfte. Dessa uppgifter raderas efter kampanjens slut.