Bilder från finalistpickniken...

loading...

Vinnare: Karolina Ryde

Juryns motivering:
"Karolina sprider kunskap, stöttar, peppar och står upp för barn och unga!
Karolina är en modig ung kvinna som redan hunnit skriva en bok om det viktiga ämnet psykisk ohälsa. Hon hjälper barn och vuxna att förstå att de inte är ensamma om detta både genom boksläppet och sina sociala kanaler! Karolinas arbete för att barn och unga ska få en trygg uppväxt behövs verkligen i samhället. Karolina är en barnrättskämpe och en förebild för oss alla, hon visar vad medmänsklighet är! Vi är glada att kunna utse Karolina till vinnare av We Stand App award 2020."


Stort grattis Karolina och tack för allt du gör!


 

Delad 2:a plats: Simon NOrd

Juryns motivering:
"Simons engagemang med att vara med och starta upp Oskarshamns första pride-parad är otroligt viktigt för Kalmar län. Trots att han fick utstå elaka kommentarer och motstånd under vägen så stoppade det inte honom. För oss är Simon en fantastisk förebild, som står upp för andra och som sprider pepp och kärlek på sina sociala kanaler. Vi är glada att kunna utse Simon till en delad andra plats i We Stand App award 2020."

Stort grattis Simon och tack för allt du gör!

Delad 2:a plats: Alvida Heyne

Juryns motivering:
Alvida är en viktig och stark röst för kvinnors rättigheter! På hennes sociala kanaler uppmärksammar hon kvinnors utsatthet i samhället och sprider kroppspositiva budskap. Trots hot och hat fortsätter Alvida den viktiga kampen för att sprida kunskap, stötta och förändra! Vi är glada att kunna utse Alvida till en delad andra plats i We Stand App award 2020."

Stort grattis Alvida och tack för allt du gör!

Här är våra åtta fantastiska finalister:

Karolina Ryde
Karolina Ryde
Carolina Almeborg
Carolina Almeborg
Simon Nord
Simon Nord
Vendela Mellberg
Vendela Mellberg
Alvida Heyne
Alvida Heyne
Linda Lawner Wåhlin
Linda Lawner Wåhlin
Wilma Axelsson
Wilma Axelsson
Glenn Westerlund
Glenn Westerlund

Stort grattis till er och tack för att ni gör välden bättre!
Vi vill tacka alla som tog sig tid att nominera någon, vi har fått in så många fina och underbara nomineringar så tack så jättemycket och tack till er som blivit nominerade för att ni är ni!

Tack till

tävling - we stand app award 2020

Måndagen den 6 april drog vi igång en tävling
där allmänheten kunde nominera någon eller några som de tycker ska bli uppmärksammade för sitt engagemang! 8 finalister valdes sedan ut av vår jury och den 8 juni avslöjades äntligen vem som blev den slutgiltiga vinnaren på våra sociala kanaler.

Tävlingen i samarbete med Länsförsäkringar Kalmar län, Ica Maxi Kalmar och Infoservice.

Kriterierna löd: 
- sprider pepp och glädje
- står upp mot hat och hot
- stöttar personer omkring sig

Övriga kriterier: de nominerade måste vara över 13 år och bosatt i Kalmar län. Föreningar eller organisationer måste vara placerade i Kalmar län.

Hur gick tävlingen till?

Måndag varje vecka under kampanjen lyfte vi fram en nominerad som finalist. Efter 8 veckor valdes sedan en av finalisterna ut av en jury som blev kampanjens vinnare.
Slutgiltig vinnare och de som kom på delad andra plats presenterades på våra sociala kanaler den 8 juni 2020!
 

Priser.

Slutgiltiga vinnaren vann ett stipendium på 2000 kronor, ett diplom, en välfylld korg från Ica Maxi Kalmar, en kristallvas från Infoservice.  De 8 finalisterna vann en goodiebag med saker från We Stand App och Ica Maxi Kalmar. I samband med utnämnandet av varje finalist skänkte vi 1000 kr till BRIS. Totalt 8000 kr har skänkts till Bris. Vill du skänka pengar till BRIS?Klicka här.
 

Kontaktuppgifter.

We Stand App:
Andrea Gillman
andrea@kumulus.se
070 992 93 94

Länsförsäkringar Kalmar län:
Emma Jonasson
emma.jonasson@LFkalmar.se
0480-693 22

Om tävlingen: En jury bestående av Matilda Tonentschuk (Projektledare, We Stand App), 3 representanter från We Stand App-teamet, samt Emma Jonasson (Länsförsäkringar Kalmar län) kommer ta fram de 8 finalisterna och den slutgiltiga vinnaren! We Stand App's personal och deras anhöriga kan inte vinna! 

De uppgifter som kommer in i samband med nomineringarna kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen och inte i annat syfte. Dessa uppgifter raderas efter kampanjens slut.