Öppettider!

Vi svarar alltid mån-fre mellan kl 14.00-16.00.
Du kan självklart skriva till oss andra dagar och tider också, men du kan alltid vara säker på att få svar under våra öppettider. 

vad är Q&A?

Du kan ställa frågor till oss i vår Q&A där vi svarar på saker som har med internet och sociala medier att göra. Det kan handla om allt från näthat, konflikter eller kränkningar som skett online eller offline. Vi som svarar dig jobbar på WE STAND APP. Vi är inga experter, utan fungerar som en schysst kompis på nätet, som kan ge dig råd, tips och stöttning. 

loading...

Inget svar?

Ibland händer det som inte ska hända... Är det så att du fått vänta länge på ett svar från oss i appen kan det vara en bugg!
Meddela oss om det i det här formuläret:

  • Har det tagit lång tid innan du fått svar eller är det något annat som inte fungerar i chatten? Skriv till oss i det här formuläret!

anonymitet

När du laddar ner appen får du välja kön och ålder. Det är endast den infon vi ser när vi chattar med dig! Därför är du anonym! Men om du berättar någonting som gör att vi kan veta vart du bor/på vilken skola du går eller ditt namn så kan vi bli tvungna att kontakta din skola eller socialtjänsten om vi vår får veta saker om dig som gör att vi blir oroliga över din säkerhet. 

vad händer med det som skrivs i vår q&a?

Vissa frågor som vi får in chatten kan vara bra för andra att få svar på också. Ibland kan vi även använda frågorna för att berätta för politiker, beslutsfattare och andra vuxna om ungas vardag på nätet. Om vi använder en fråga eller ett citat så är det alltid omgjort så att ingen ska kunna spåra det till en person.

Vi sparar alla chattar  i 6 månader, sen raderas den helt, både för oss och för dig. Men vill du radera chatten innan det kan du enkelt göra det genom att trycka på papperskorgen i chatten.